Програма

Денят в “Къща на приятелите” започва с прием на децата между 8:00ч. и 9:00ч.

След като сме се събрали, всички сядаме в кръгче – това е времето за социално-емоционално развитие, разсънване, приятни разговори, споделяне и разказване на истории, които вълнуват ежедневието на децата.

 

В 10:00ч. е нашата плодова закуска, която понякога децата приготвят сами, правят фреш, плодови шишчета и пият чай.

Между 10:30ч. и 12:00ч. следват различни арт-дейности, Монтесори занимания, Лего образование, които се включват към основните образователни направления, йога за деца и разходка навън (когато времето е подходящо).

 

 

 

Освен основните занимания, нашият център предлага допълнителни дейности:

Йога за деца – Веднъж седмично 

Заниманията по йога се провеждат от йога инструктор от клуб Йога Здраве. Преподавателите са квалифицирани, а провеждането на заниманията е съгласно изискванията за работа с деца определени от Министерството на образованието, младежта и науката. Тези занимания са включени за всички деца, които посещават центъра.

 

Народни танци за деца – Веднъж седмично

Цена: 8лв. на дете за едно занимание

Заниманията по Народни танци се провеждат от инструктор Ирина Ботева – невероятно енергична, усмихната и предаваща много любов на децата към българското народно творчество и обичаи!

 

English class by Jolly Kids – Два пъти седмично

Цена: 80лв./месечна карта

Заниманията по Английски език се провеждат от езиково училище Jolly Kids по авторска програма, която осигурява говорене на английски през цялото време на урока, много песни, танци и ритмуване, както и работа по системата Jolly Phonics.

По този начин се постигат отлични резултати и щастливи деца!

 

 

Дневната ни програма продължава с топъл обяд в 12:00ч., 

разказване на приказки и почивка до 15:00ч. 

С хапване на следобедна закуска и свободни игри по интереси продължава следобедът в “Къща на приятелите” и завършва с изпращане на децата до 18:30ч.