Рожденият ден е онзи ден в годината, който децата очакват с нетърпение цяла година и много им се иска той да бъде уникален, различен и неповторим. Заедно можем да го направим точно такъв.

—————————————————————————————————————-

Кулинарен рожден ден – 120 минути

Няма дете, което да не иска да участва в направата на вкусните сладкиши, шоколадови бонбони или плодови близалки, вкусни сандвичи или домашен сладолед. Да се облече като истински готвач , да се изцапа, но да завърши започнатото и накрая да си похапне сладко-сладко.

С  ваша помощ и малко подсказки за любимите храни на вашето дете ние ще подготвим изненадата, която ще го усмихне и зарадва най- много.

В зависимост от възрастта на децата ние ще предложим различни игри и предизвикателства, така, че готвенето да се превърне в истинско забавление.

———————————————————————————————————–

Пижамено парти – 120 минути

Кое дете не обича пижамено парти, особено когато в него има звезди, палатки, пижами и възглавници. Това е партито, в което щуреенето е позволено, но само за кратко, защото има много други интересни предизвикателства към рожденика и неговите гости.

Интериорът изцяло се подготвя от нас, така, че преживяването да бъде истинско и много вълнуващо.

—————————————————————————————————————–

Японско парти – 120 минути

Страната на изгряващото слънце буди усещането за мистика, красота и различност. А това парти ви обещава точно това. Обещаваме ви, че децата ще се пренесат в света на Япония по един неповторим и много забавен начин.

  • Ще ги облечем в японски кимона
  • Ще се хранят с клечки на земята
  • Ще пият чай
  • Ще правят оригами
  • Ще се учат на калиграфия
  • Ще си направят ветрило и ще танцуват с него

———————————————————————————————————–

Базов рожден ден в къщата на приятелите – 120 минути

Този пакет рожден ден ще даде възможност на детето ви и неговите приятели да играят на воля като използват всички налични дървени играчки в центъра, да рисуват, да строят или изработват фигурки.

Ще подготвим кът, в който децата ще могат да се снимат за спомен и да похапнат вкусна торта.