Миглена Коева

За нея: Миглена е сертифициран асистент –учител, обучен да работи по метода на Монтесори с деца от най-ранна детска възраст. Децата винаги са били част от  нейните лични или професионални  занимания – била е организатор и инициатор на множество арт ателиета, спортни школи, детски лагери.

За нея знаем още, че е добър приятел на децата и някак умее да създава с тях  истинска връзка. Харесват я, защото е усмихната, разбираща, позитивна и творец на  красиви неща. Меги е един от хората, без които „Къща на приятелите“ нямаше да се случи.

 

 

Надежда Иванова

За нея: Надя е нашият педагог, не само по образование, но и по призвание. Завършила е СУ Климент Охридски, специалност педагогика. През последните три години, преди да се присъедини към нашия екип, Надя е била учител на деца от 1,5 до 6 годишна възраст.

За нея знаем още, че е много слънчев и позитивен човек, който носи детския дух и настроение. Децата я обичат, защото и тя ги обича. Търпелива, спокойна и креативна, майка на момче на 5 години.

 

 

 

Ваня Николова

За нея: Ваня е клиничен психолог, завършил СУ „Св. Климент Охридски”, който работи в областта на психичното здраве от 2005 година. Дипломиран психодрама терапевт. Психолог е в Монтесори училище „ Откривател“ и в Рийчаут.БГ. Докторант е в програмата „Психология на развитието в детска и юношеска възраст“.

За Ваня може да кажем още, че е наш добър приятел, прекрасна майка, обича децата и вярва в тях.
Ваня предоставя индивидуални психологически консултации за деца от 2-10 год. възраст към Къща на приятелите. Консултациите се случват с предварително уговорен час.